Om oss

Albins Maskinserice AB startade 1995 som ett enmansföretag med inriktning på service av och jobb med
entreprenadmaskiner och i huvudsak mobilkranar. Vi har expanderat under åren och är idag 8 anställda.

Vi har en väldigt komplett verkstad för service och underhåll av diverse maskiner. Vi förfogar över ca 20 enheter med allt ifrån dränkpumpar till stora mobilkranar.
Årets företagare i Laxå kommun heter Albin Sjöstedt och får priset bland annat för att han skapat nya jobb och visat god entreprenörsanda.

Albin Sjöstedt startade Albins Maskinservice AB 1995. Då var det ett enmansföretag med inriktning på service av och jobb med entreprenadmaskiner, i huvudsak mobilkranar. Företaget har undan för undan utökat både sin personalstyrka och utbudet av tjänster. – Man kan väl säga att vi är ett allt-i-allo-företag i anläggningsbranschen. Vi har mobilkran, lastbilar och grävmaskiner som vi hyr ut eller kör själva, berättar Albin som satt och drack frukostkaffet när kommunens representanter klev in genom dörren för att ge honom utmärkelsen.
– Det var en överraskning kan man väl säga. Det hade jag aldrig tänkt att det kunde gå så. Men jag blev väldigt glad.

I motiveringen skrivs att ”Albin är en god förebild för entreprenörskapet i Laxå kommun och har vid flera tillfällen ställt sin egen tid och utrustning till det lokala föreningslivets förfogande. Albin är en välförtjänt vinnare av priset som årets företagare i Laxå kommun 2009”.

Läs hela artikeln på NA.